Proces

01

BOOK ET MØDE

Vi besøger dig til et uforpligtende møde, hvor vi taler om dine drømme, behov og Visioner for dit næste køkken, garderobe eller badeværelse. Sammen drøfter vi materialevalg, brugbarhed og design.

02

OPMÅLING OG DESIGN

KORP kommer hjem til dig og foretager en grundig opmåling af dit køkken, garderobe eller badeværelse. Herefter overleveres opmålingerne til vores professionelle team, som vil rendere et detaljeret forslag på hvordan dit hjem vil komme til at se ud. På den måde omsætter vi din drøm til et visuelt forslag.

03

PITCH AF KONCEPT

Vi kommer hjem til dig og fremlægger vores designløsning for dig, så du kan føle dig tryg i vores løsning, inden vi går i gang. Med os har vi materialeprøver, så vi kan blive enige om det endelige udtryk.

04

OVERSLAG

Når vi er blevet enige om løsningen, fremsender vi et prisoverslag til din godkendelse. 

05

PRODUKTION

Så snart du har godkendt vores prisoverslag, hæfter du for projektet og vores snedkerværksted går i gang med produktionen.

06

MONTAGE 

Vi kommer ud og installerer dit køkken, garderobe eller badeværelse og sørger for, at alt fungerer. Når monteringen er komplet, så kommer din kontaktperson fra KORP ud og gennemgår den færdige løsning med dig, så du er oplyst om alle funktioner i dit nye hjem